fredag 20 september 2013

Vecka 38

Hej

Vi jobbar som hejsan med Europa. Vi läser och diskuterar boken Balladen om en bruten näsa. Vi har kompissamtal. Prata engelska hur mycket som helst och dessutom är vi ute och idrottar. Och det är ändå bara på mina lektioner. Det är mycket man ska vara aktiv med som elev under en vecka.
De gör det fantastiskt bra dessutom.

Glädjande att se alla springa som hejsan för att nå sina joggingmål i tisdags. Betydligt bättre än när vi började efter sommarlovet.

Vi kommer att ha ett prov på Europas länder och huvudstäder om ca 4 veckor. Vi har kommit överens om att för att nå E behöver man ha rätt på 25 länder och 25 huvudstäder (ca hälften).
Vi har varit inne på seterra (länk finns i arbetsgång Europa på porten) för att se så att alla har koll på vart de ska träna. Det är viktigt att träna hemma lite då och då för det är mycket att lära sig.

Tisdag 1 oktober kommer vi åka till vallen för att ha friidrottstävlingar. Tänk på att det är ganska kallt nu på morgonen så det är bra att ha varma överdragskläder. Vi får med kycklingsallad till lunch. ta med något att dricka och om du vill ha med något att äta innan lunch. Buss går från skolan 8.40 och tillbaka 14.10.


Nästa vecka
måndag: STUDIEDAG

tisdag: idrott ute (friidrott)

onsdag: idrott inne (höjdhopp)

torsdag: engelskläxan färdig

fredag: