fredag 24 januari 2014

Veckoinformation

Hej

Jag hoppas ni har läst det tidigare inlägget om Salmonella-varningen.

I tisdags var vi och simmade. Det gick väldigt bra och var fantastiskt trevligt. Både 6A och 6B var iväg. De simmade 200 m, tränade att flyta, hämtade ringar på botten. Sen hade vi hjälp av badvakten med livräddning. De fick kasta boj, hansalina och dyka ner efter docka på botten. Dessutom hann de med fri lek en stund.

Idag börjar vi med nytt tema. Den här gången handlar det om Stormaktstiden och Frihetstiden. I stora drag går det ut på att förstå varför Sverige ser ut som det gör idag.

Idag har de också fått en engelskläxa. Den ligger ute på porten under mappen engelska.

Det är lite allmänt snurrigt med mitt schema. Nu har det blivit ändringar igen. Det är John som kommer att ha idrotten den här terminen. Istället kommer jag ägna mig mer åt LiV-projektet, Läsinlärning i Varberg. Ett projekt som pågått några år med extra satsning på läsning främst för elever i år 2, men nu också för elever i år 3.

Vecka 5
måndag:

tisdag: idrott

onsdag: idrott

torsdag: läxa i engelska färdig

fredag: ny läxa i engelska

11 februari kommer vi ha en netscan-dag på skolan. Då får vi hit föreläsare som pratar om användandet av internet, vad man bör tänka på, vilka risker som kan finnas osv. 18.30 kommer det vara föreläsning för er föräldrar. Värt att gå på! Inbjudan kommer snart.

Trevlig helg
Jennie