tisdag 21 maj 2013

Vecka 21

Hej

Sent kommer lite information som gäller den här veckan.

Jag är på utbildning torsdag-fredag, så på fredag kommer en vikarie. Eftersom eleverna är på Getterön hela torsdag och jag borta fredag så blir det ingen ny läxa den här veckan.

Vi har avslutat tema ekonomi. Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt arbetsområde. Nu är vi inne på sluttampen och då jobbar vi med ett litet arbete i området mänskliga rättigheter. vi har diskuterat varför och när FN bildades. Varför de mänskliga rättigheterna/barnkonventionen kom till. Uppgiften är att sätta sig in i några av barnkonventionens punkter, jämföra dem med hur det är i olika länder och sen skriva hur man själv tycker att det bör vara.

torsdag är det heldag på Getterön. Se separat lapp.

fredag är det dags för näst sista gruppen att ha klassens timme. De får ha med sig lite fika då.

tisdag 28/5 är det dags för fotbollsturnering uppe vid Tofta. Vi är där hela dagen. Om man kan ta sig dit själv får man gärna det, då börjar skoldagen där 9.00. Om man åker bussen så går vi tillsammans dit 8.40 från skolan. Vi ska grilla korv där, men det är bra att ha med sig lite extra att äta och vattenflaska. Vi går från Tofta så vi är tillbaka lagom till bussarna går hem. Kom ombytta och färdiga!!
Benskydd är att föredra. Om någon inte har det så finns det flera i klassen som har erbjudit sig att låna ut.

Mvh Jennie