söndag 18 maj 2014

Veckoinformation

Hej

Som ni förhoppningsvis redan sett har vi avslutat tema media/reklam. Om inte så passa på att titta på de filmer som finns utlagda. Det är eleverna själva som valt om de vill publicera sin eller inte. Vi har pratat mycket om upphovsrätt, hur man måste tänka när man publicerar material, vad man får använda och inte.

Nu kastar vi oss in i nästa tema. Jordytans förändring, naturkatastrofer och naturresurser. Det här är det sista arbete som vi gör tillsammans och det känns faktiskt väldigt vemodigt. Jag har haft turen att få jobba så länge med den här fantastiska gruppen, men nu är det dags för andra att få ha det lika bra och roligt som jag har haft det.

Nästa år kommer Fredrik Olofsson ta över som klassansvarig. Han kommer dessutom ha tyska och engelska med dem. I övrigt ser det just nu ut så här: Therese Noborg ma/no, Ulrika Svensson Sv och John Holm SO. Just nu vet jag inte säkert vem som kommer ha idrotten, antingen Therese eller Caroline Zettergren. Är det något annat ni undrar över så hör gärna av er.

Det händer mycket saker här framöver, vilket gör att det blir väldigt lite tid för vanliga lektioner. Idag har jag mailat ut en sista eng.läxa till dem. Sen är det läxfritt resten av året :). Om det inte blir saker som måste finslipas på och göras färdigt. Den här veckan som kommer är sista vanliga veckan.

Jag hoppas ni har sett brevet angående skolavslutningen här på bloggen. Finns att läsa på hemsidan också.

Betygen för år 6 kommer att skickas hem den här gången också.

Vecka 21

måndag:
tisdag: idrott
onsdag: idrott
torsdag: eng.läxan färdig
fredag: Jennie inne på läs-och skrivutvecklingsmöte i stan. Vikarie på fm.

Vecka 22
Måndag: Sista temat ska vara klart: Jordytans förändring, naturkatastrofer och naturresurser.
Tisdag: idrott
Onsdag:  studiedag
Lediga torsdag, fredag

Vecka 23
tisdag: idrott
onsdag-torsdag 4-5/6: klassresa
fredag: ledig

Vecka 24
tisdag 10/6: fotbollsturnering
onsdag: idrott
fredag 13/6: skolavslutning

Mvh Jennie