torsdag 12 december 2013

Vecka 51

Hej

Vill bara informera er om nästa vecka.

Den mesta tiden kommer att gå åt till att jobba färdigt med spelen om de olika världsreligionerna. Vi kommer att ha ett prov på världsreligionerna nästa år, fredag 17 januari. Det innebär att vi kommer ägna de första veckorna nästa år :) åt att repetera mycket.

Självklart har vi inga mer läxor den här terminen.

tisdag ska vi ha julpysseldag. Då kommer vi att pyssla, spela spel och vara ute. Vill man så får man gärna ha med sig ett sällskapsspel som flera stycken tillsammans kan spela. Det är viktigt att ha med sig bra kläder för uteaktiviteter också. Vi pysslar fram till lunch och sen är det lektioner som vanligt.

tisdag och onsdag är det idrott som vanligt.

fredag är det julavslutning. Vi kommer att gå och titta på julkonserten. Dessutom har eleverna önskat att få ha julklappsbyte. Alla ville vara med. De har fått en hemlig kompis att köpa julklapp till. Den ska kosta ca 40 kr. Alla slutar tidigt den här dagen så bussarna går hem 13.20.

Till sist en liten hälsning från Stigert:

När vårdnadshavare/anhöriga fotograferar eller filmar barn i grundskolan
Det finns tillfällen då vårdnadshavare eller annan anhörig vill fotografera och filma barn, exempelvis vid skolavslutningar och andra firanden. Detta är givetvis tillåtet men kom ihåg att inte sprida fotografier och filmer av andras barn t.ex. via internet utan att ha kommit överens med de andra barnens vårdnadshavare om detta.

Trevlig helg!
Jennie